dinsdag 16 november 2010

Ding 12


Met Twitter heb ik al een tijdje gespeeld.
Het is vooralsnog vooral 'leuk' om vrienden en kennissen te volgen en te lezen wat zij zoal meemaken. Ook om bekende Nederlanders, je favoriete club, enz. ye volgen, is Twitter een zeer geschikt kanaal.
Mijn account is te vinden als http://twitter.com/Boegie66. Een aantal andere toepassingen heb ik gekoppeld met Twitter zodat ook bijvoorbeeld mijn check-ins bij Foursquare via Twitter verzonden worden.
Ik ben een beetje het overzicht kwijt wat6 ik allemaal met elkaar verbonden heb, maar Facebook (Facebook), Hyves (Hyves), LinkedIn (LinkedIn), Plaxo (Plaxo), Twitter (Twitter), Ning (Bibliotheek 2.0) praat allemaal met elkaar.
Twitter is ook leuk omdat het snel gaat. Je kunt snel even een tweet of een reactie op een tweet sturen. Via mijn werkgever heb ik een Blackberry in gebruik. Als ik me óf verveel óf denk iets te moeten melden, kan ik dat snel doen en onafhankelijk van plaats en tijd.

2 opmerkingen:

23 Dingen zei

Heb je op de verschillende platforms ook verschillende contacten? Ik ervaar het zelf wel als een beetje overlast als ik iemand op Twitter volg, die ik ooko al op LinkedIn EN op Facebook heb. Beetje triple-op. Maar als het echt verschillende mensen zijn, is het wel heel fijn om een groot bereik te hebben.
Ik volg je Facebook waar ik ook je FSQ binnenloopt :-) Uit de file...

Unknown zei

Daar heb je een punt...
Sommige mensen zie ik op Facebook, LinkedIn, Hyves, Windows Messenger, etc. daar zit flink wat overlap in.
LinkedIn hou ik toch een betje gescheiden van de rest... Dat is immers 'zakelijk'... hoewel ik dat nog een keer ga her-evalueren